Pazartesi, Kasım 22, 2010

en güzel balon senin lilişka!




Canım Lily, sevgilim! Daha yeni doğmuştun sen, şimdi üç olmuşsun! Çengelköy'de elinde balonunla, "benim en güzel balonum bu!" diye sevinirken, ben seni seyrediyordum. Hayat bu aslında demiştim, bu kadar kolay. Bir balon alırsın ve gülümsersin, olur işte. Bir de insanın senin gibi kuş kalpli bir sevdiği varsa yanında, en güzel balon tabii elimizdeki olur:) Yanımda olduğun, bana hep gülümsediğin için sağol Lilişim, doğum günün kutlu olsun.

Seni seviyorum, iyi ki doğdun canım.


A, yukarıya koyduğum şarkıda da şöyle şeyler diyordu, büyüyünce okuyup dinleyeceksin, ne güzel! :)
"...
for every step in any walk
        any town of any thought
i'll be your guide
..."


(O güzelim filmin (Lili-1953) aynı güzellikte şarkısını hiçbir yerde bulamadım, keşke o da olsaydı bu sayfada. Aşağıdaki farklı bir yorumu.)


4 yorum:

yagmur dedi ki...

Balonlar ne guzel degil mi? icimizdeki ozgurluk duygusununu en aciga vuran nesenler! hos bu saf ozgurluk sadece cocuklarda var ve galiba balonlar en cok onlara yakisiyor diye kiskaniyorum :)
selamlar

ck dedi ki...

Merhaba ve "Doğum günün kutlu olsun Lily"
Bir an görünce mutlu oldum, küçük kız kardeşimin çocukluğuna benzemesi de güzel bir tesadüf (tabi O artık liseli bir genç kız:)
Uzun, sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum! Hoşça kalın...

Clea dedi ki...

Lily'nin tek isteği defalarca mum söndürmek, pasta da filan gözü yok:) Yazın çok güzel canım ama Lily hakkında yazarken hep bir şeyler eksik kalır di mi? Çocuklar başka bir dünyadan, kesin:)

justine dedi ki...

Yağmur,
haklısın, balonlar en çok -belki de sadece-, çocuklara yakışıyor.
O gün Lily'nin sevincini anlatamam, ona balon aldım diye, bütün gün "benim en güzel balonum bu!" diye tekrarlayıp durmuştu:)

Cüneyt, Lily adına teşekkürler:)

Clea tatlım, biliyorum bu yazı çok çok basit oldu Liliş için, ama sabah oluyordu yazıyı yazarken! Tekrar, daha güzel bir yazı yazmalıyım, Lily hakkında. Onun için yazılan her yazı eksik olsa bile, denemeye değer:)